Îmi place singurătatea, dar nu te urăsc…

Îmi place solitudinea. Pentru mine, nu e ca un deşert în care rătăcesc, disperată după a întâlni pe cineva, ci ca oaza în care mă pot desfăta, în linişte. Când mănânc singură,când mă plimb singură şi am privilegiul de a nu mă gândi la nimic şi toate în acelaşi timp…
Dar asta nu înseamnă că nu îmi plac oamenii. Iar în privinţa oamenilor pe care îi iubesc…Am tendinţa să rămân. Să simt cum vibrează sufletul în mine când sunt alături de ei, când realizăm lucruri împreună, banale,importante, prosteşti. Am nevoie să fiu în preajma lor, să petrecem timp împreună, pentru că îi iubesc. Nu sunt vreun monstru care urăşte lumea doar pentru că număr pe degetele de la o mâna persoanele astea. Sau pentru că nu voi înţelege niciodată cum unora nu le place să rămână singuri în casă, când pentru mine asta e definiţia unei nopţi perfecte.
Aşa cum nici tu nu eşti superficial sau mai puţin inteligent pentru că ai un număr mare de prieteni şi abilităţi sociale mai bune. Poate chiar asta te face mai inteligent…Dar există clişeele astea şi noi suntem undeva, între ele, niciodată exact în şablonul impus dar niciodată în afara lui de tot.
Adevărul e că întotdeauna te vei uita la mine mai ciudat când o să mă vezi ce fericită sunt când mă plimb singură, cum zâmbesc ca şi cum mintea mea ar avea un orgasm, cum şi eu mă voi uită straniu la tine când te voi vedea în elementul tău în mijlocul unei mulţimi. Dar nu suntem chiar aşa diferiţi…Doar că sufletul ne arde din motive diferite.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.