Dacă mă vezi alergând…

largeuyttutDacă mă vezi alergând, tu, străine care îţi plimbi câinele, stai pe bancă, şofezi sau alergi la rândul tău, să nu râzi, chiar dacă modul ciudat şi lent în care alerg ar fi un motiv bun.

Vezi tu, există oameni făcuţi pentru terenul de joc, cu talent pentru sporturi,„războinicii”, cu trupul ferm, agili şi rezistenţi. Oameni ai acţiunii. Dar unde ar fi farmecul diversităţii dacă cu toţii am fi aşa? Mai suntem şi ăştia, cu un corp moale, cei care stau în tribune, fără talent sportiv, „oamenii contemplării”.

Dar doar pentru că fac parte din ultima variantă, nu înseamnă că nu pot să alerg, pentru a menţine cumva un echilibru în viaţa mea între „contemplare” şi mişcare. În stilul meu straniu, lent, în ciuda corpului meu care îmi strigă că nu este făcut pentru asta.

Aşa că dacă mă vezi alergând, străine, nu râde, deşi ai fi îndreptăţit să faci asta. Nu o să alerg niciodată la maratoane, sau ca aceia care sunt născuţi pentru asta, dar măcar încerc.

Reclame

Un gând despre „Dacă mă vezi alergând…

  1. Cand faci sport, nimeni nu are dreptul sa rada de tine, chiar daca si el face. Cel ce sta pe banca si crapa seminte categoric nu are dreptul la vre-un cuvant. Dar nici experimentatul alergator de maratoane, cel ce scoate 3 minute si 30 de secunde la 1 Km. Macar incerci.
    Dar nu o faci pentru aprobarea cuiva. Sau nu faci pt ca nu aproba cineva. O faci pentru ca iti place/te simti bine/vrei sa consumi toate ciocolatile mancate asta iarna.

    For the record… atletismul (maratonul) e sportul omului solitar/ganditor. Ar trebui sa te simti just right.

    Have fun si spor la tocit adidasi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.