Când ştii că nu ştii…

101911andthenimetyoulovequoteloveimagelovephoto    Cândva, nu ştiai deloc persoana care acum ţi-e partener de viaţă. Poate că aveai în minte o altă imagine a acestui „suflet-pereche”. Poate că, în alte circumstanţe, momentul în care v-aţi cunoscut ar fi rămas doar atât: o simplă secundă în care te ciocneşti de un necunoscut pe care nu îl vei mai vedea niciodată. Şi există, undeva, un univers paralel în care faptul că ai ales să traversezi la altă trecere de semafor ori că nu ai citit, în copilărie, o anumită carte, care cumva te-a condus către a o întâlni, a reconfigurat toate lucrurile.

În alte vremuri, persoana lângă care acum te trezeşti în fiecare dimineaţă şi care îţi ştie toate cicatricile, era doar un amic oarecare. Când intra într-o încăpere, asta nu însemna nimic pentru tine. Când poate că vă mai atingeaţi, întâmplător, asta nu te făcea să îţi simţi trupul electrizat. Doar vă spuneaţi „scuze.”

Dar, într-un anumit moment, te-ai uitat la ea într-o altă lumină. Nu poţi spune exact când ţi-ai dat seama. Când ai ştiut.

În unele dimineţi leneşe, când vă permiteţi să vă treziţi mai târziu, pare o utopie faptul că a existat o perioadă când nu ai ştiut că în acele braţe calde, care te cuprind leneş, ai să găseşti iubirea care durează mai mult de 3 ani. Care durează atâta timp cât tu alegi asta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.