După o vreme…(VI)

1e4bc49701eed5849d8da9332b304c50Majoritatea relaţiilor încep, cumva, în ritmul piesei „Shape of you” a lui Ed Sheeran. Ne îndrăgostim întâi de trupul celuilalt. Nimeni nu îşi poartă personalitatea în buzunarul blugilor ori scheleţii din dulap atârnaţi de nodul cravatei. La început, ne atrage atenţia ceea ce celălalt, involuntar sau nu, poate exprima prin trup. Nuanţa zâmbetului. Sclipirea din privire pe care nu ştim cum să o interpretăm. Felul în care râde. Cum păşeşte, cum dansează, cum se exprimă pe sine prin corp.

După o vreme, infatuarea de la început, „îndrăgosteala”, se maturizează. Când, întins pe pat lângă celălalt, nu te mai simţi neapărat ca un adolescent excitat, ci „acasă.” Un acasă care nu are legătură cu încăperea în care te afli, ci cu persoana care stă întinsă lângă tine. Un „acasă” care s-a construit treptat, pe măsură ce ai descoperit personalitatea celuilat şi ai dat chiar de câţiva scheleţi din dulap.

În acel moment, poţi alege să pleci. Să descoperi un alt trup, să te intrige nuanţa altui zâmbet. Sau poţi alege să rămâi şi, treptat, cu fiecare zi care trece, să te minunezi uneori cum ritmul din „Shape of you” s-a transformat în „Thinking Out Loud.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.