Rătăcind printre personaje

Dacă aş putea să ies la o cafea cu vreun personaj din literatură, l-aş alege pe Holden Caulfield. Nu ar trebui să vorbim foarte mult. Aş vrea doar să simtă că cineva îl înţelege şi poate să îl mângâi pe păr. Nu cred că aş şti ce să îi spun, pentru că adevărul e că dacă aş trece prin ce a trecut el…M-aş pierde în feluri mult mai teribile.

În schimb, ce partener de hoinărit prin oraş şi distracţie aş vrea? Luna Lovegood. Pentru că uneori simţi nevoia să ieşi cu cineva căruia pur şi simplu nu îi pasă de etichetele societăţii.

Dacă ar fi să am grijă de un personaj copil din literatură, ar fi Tic. Doamne, nu m-aş mai sătura să alerg după el, să îl ascult, să mă uimească cu năzbâtiile lui.

Pe cine aş urma, oriunde? Fără întrebări, fără frică? Pe Dustfinger. M-a cucerit cu arta lui de a stăpâni focul şi cu cicatricea aceea, semn al dragostei lui.

Pentru cine aş fi secretară fără să mă plâng? Evident, Sherlock Holmes.

Astea sunt răspunsurile pe care le dau în momentul de faţă la aceste întrebări, şi trebuie să recunosc că este foarte greu din multitudinea de personaje îndrăgite de mine să „fac aceste nominalizări”.

2 gânduri despre „Rătăcind printre personaje

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.